Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ

πηγή

πηγή

Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011 15:09
VIDEO: Το βίντεο που ανέβασε στο Youtube τον έσωσε από την αυτοκτονία


VIDEO: Το βίντεο που ανέβασε στο Youtube τον έσωσε από την αυτοκτονία

Πρόκειται για μια ιστορία που έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο. Ένα νεαρό αγόρι από την Αυστραλία, ο Jonah Mowry ανέβασε στα τέλη Αυγούστου ένα βίντεο στο Youtube στο οποίο αφηγήθηκε στην ιστορία του και έβγαλε τα συναισθήματά του.

O Jonah είχε πέσει θύμα βίας στο σχολείο όπως τόνισε ο ίδιος στο βίντεο και φοβόταν να γυρίσει πίσω. Έχει μάλιστα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει αρκετές φορές, λόγω της ομοφυλοφυλίας του.

Το τελευταίο διάστημα η είδηση έγινε ευρέως γνωστή και έχουν εκτοξευθεί οι επισκέψεις στο Youtube, ενώ πολύς κόσμος έσπευσε να συμπαρασταθεί στο παιδί.

"Θα ήθελα να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά", "Κουράγιο", "Έχεις πλέον χιλιάδες φίλους απ' όλο τον κόσμο", μερικά από τα σχόλια των χρηστών...

Γκρούπ δημιουργήθηκαν στο Facebook και πολλά σχόλια και στο Twitter του Jonah τον βοήθησαν να ξεπεράσει το φόβο του.

Ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι, όπως το συγκρότημα U2, η Lady Gaga, ο Richy Martin, οι Jonas Brothers και η ηθοποιός Rosie O'Donnel.

Και απ'ότι φαίνεται οι ημέρες που έκανε κακό στον εαυτό του, που έκλαιγε, που ένιωθε μοναξιά και που έκανε απόπειρες αυτοκτονίας ίσως να έχουν περάσει.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει επηρεάσει θετικά και αρκετούς άλλους όπως σημείωσε και ένας χρήστης: "Μ' αυτό που έκανες θα σώσεις ζωές. Πολλές ζωές.".

Δείτε το βίντεο: